Hodnocení obchodu

5,0 512 hodnocení
5
494x
4
16x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.1.2021
kvalita
Avatar autora | 22.1.2021
+ kvalitní lihoviny prostě
- je to tak dobrý, že ty nejlepší kousky jsou hned pryč

Avatar autora | 21.1.2021
Vše super :)
RN Avatar autora Radim Neuman | 21.1.2021
Zatím velká spokojenost jak s vyřizováním objednávek, tak kvalitou produktu. Opravdu kvalitní a poctivé služby. Snad jediná výhrada - to množství obalového materiálu je děsivé. Chápu, že posíláte poměrně specifické a křehké zboží, ale při objednávce jedné lahve (vím, že objednávat si jednu lahev také není zrovna eko, ale v případě lihovin pro vlastní spotřebu to nejde brát úplně po paletách :) jsem zboží obdržel v neúměrně velké krabici, kde celý volný prostor byl vystlán takovým množstvím kartonové výplně, plastové bublinkové fólie a ještě sypané polystyrenové drti, že jsem se po otevření chvíli trochu styděl, co se kvůli mojí jedné lahvi ginu muselo vyhodit. Nemám patent na rozum, neříkám že bych to uměl lusknutím prstu vyřešit lépe, jelikož sám neprovozuji eshop s podobným zbožím a je mi jasné, že to musí být docela oříšek. Ale poskytuji takto alespoň zpětnou vazbu k zamyšlení, třeba se to dá řešit přecijen o něco lépe, za mě bych uvítal možnost necítit se kvůli objednávce tak provinile :) Každopádně děkuji za vynikající gin.
Avatar autora | 18.1.2021
OK.
Avatar autora | 18.1.2021
+ Skvělá komunikace
+ rychlé dodání

Avatar autora | 17.1.2021
+ Vše doručeno v pořádku. Mám již 3x gin, a doufám že budu mít i další. Skvělá investice do takových dobrot.
+ Nic

Avatar autora | 17.1.2021
+ Super komunikace, vše bez nejmenšího problému.

Avatar autora | 16.1.2021
+ Skvělá komunikace

Podporujete přímo výrobce.
Avatar autora | 30.12.2020
- Zboží jsem zaplatila on-line při objednání. Po dvou týdnech nemám ani zboží ani informaci obchodu, co je příčinou.

Avatar autora Martin Žufánek (Administrátor) 30.12.2020
Dobrý den přeji. Je mi líto, že musím reagovat tady na Heurece. Stačilo nám zavolat a nebo napsat e-mail. Stačilo by i kliknout na číslo zásilky a ve sledování zjistit, že: Zásilku jsme doručili. (Vrácení): 2020-12-18 14:14:50 Zásilku jsme předali kurýrovi. (Vrácení): 2020-12-18 07:37:09 Zásilku jsme přijali na depo. (Vrácení): 2020-12-18 06:00:02 Zásilka prochází překladištěm. (Vrácení): 2020-12-17 23:34:13 Zásilka byla přesměrována. (Vrácení): 2020-12-17 10:02:12 Zásilku jsme přijali na depo.: 2020-12-17 05:11:17 Zásilka je na cestě na depo, ze kterého ji budeme doručovat.: 2020-12-16 19:22:04 Zásilku jsme vyzvedli u odesílatele.: 2020-12-16 17:37:17 Vaše objednávka nám byla 18.12. vrácena a my vám uvolnili peníze zpět na kartu. Ale opravdu stačilo zavolat a nebo napsat e-mail a nemstít se nám hodnocením, když za to vůbec nemůžeme. Mrzí mě to.
Avatar autora | 27.12.2020
+ Rychlost
+ Ceny
+ Jmeno
+ Kvalita
+ Bezpečně baleno
- Nejsou, nebo o nich nevím

Nakupoval jsem již několikrát a vždy se dalo domluvit (i změna přepravy). Za mě super.
Avatar autora | 25.12.2020
Ve zboží byla drobná chyba, která však byla okamžitě napravena. Takže spokojenost.
Avatar autora | 23.12.2020
Můj oblíbený obchod s výbornou komunikací.
Avatar autora | 23.12.2020
vše super
Avatar autora | 20.12.2020
+ Přehledné webovky
+ Přesné a rychlé informace

Avatar autora | 20.12.2020
naprostá spokojenost
Avatar autora | 20.12.2020
+ Skvělé kořalky, perfektní funkčnost eshopu. Výrobci jsou fachmani s nohama na zemi. Je radost od nich nakupovat.

Avatar autora | 19.12.2020
+ rychlost
+ dobrá cena
+ kvalita
- žádná

10/10 za kvalitu a rychlost
Avatar autora | 19.12.2020
+ Rychlé doručení
+ Vynikají sortiment

Avatar autora | 17.12.2020
+ skvělá komunikace, rychlost a bezpečný nákup a to včetně balení výrobků

Super eshop, neskutečně kvalitní balení produktů, rychlost, dobrá komunikace