Hodnocení obchodu

4,9 172 hodnocení
5
164x
4
7x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 6.3.2018
Totálně nezvládnutá migrace e-shopu na nový systém. Zrušený existující účet, mizerná informovanost (FB post a skrytá zpráva na novém systému; jako vážně? To je tak těžké napsat JEDEN e-mail s vysvětlením?!). Nejsem jediný, kdo se takto nachytal.
Avatar autora 27.5.2019
Omlouvám se, ale ta chyba v informovanosti se (možná) stala v tom, že jste u nás nakupoval poprvé 25.4.2017 a podruhé 22.2.2018. Všichni pravidelní zákázníci o změně věděli od prvního dne spuštění nového eshopu díky klikacímu oknu, které viselo na eshopu celý leden a bez jehož odkliknutí nešlo eshop ani otevřít. A tam jsme to zmiňovali. Psali jsme o tom také v aktualitě jak na eshopu, tak na naší facebook stránce a i stránce výrobce. Tedy na třech místech současně. Emaily našich zákazníků nám slouží pouze jako kontakt pro potvrzení objednávky a informaci o expedici. Za 10 let fungování eshopu jsme neposlali ani jeden hromadný (nevyžádaný) email ať by se týkal čehokoliv. Už tak nám jich chodí spousta a my se k tomu nechceme přidávat. Moc proto nerozumím tomu, že jste se tím nechal nachytat. Nová registrace je záležitostí sekund a navíc jde pohodlně nakoupit i bez registrace. Martin Žufánek
T Avatar autora | 6.3.2018
+ Přehledný eshop a web s detailním popisem produktů
+ Výborná komunikace

Pevně doufám ve zpětnou implementaci platební brány, odstraněné kvůli nesmyslným parametrům eet. #fcuk_bures
Avatar autora 27.5.2019
Děkujeme! A na integraci karet už pracujeme. Stačilo rok vydržet a bojkotovat tu nesmyslnost s EET u platebních karet :) Martin Žufánek
JP Avatar autora | 6.3.2018
+ Nejlepší výběr toho nejlepšího alkoholu u nás.

JW Avatar autora | 5.3.2018
+ super balení
- DPD 180K- ufff....

D Avatar autora | 24.2.2018
+ Funguje rychle, skvěle a příjemně

Viz výhoda, ale problémy mám s dopravou - dpd
Avatar autora | 19.2.2018
+ příjemná komunikace, rychlé dodání

JK Avatar autora | 15.2.2018
+ Jedinečný sortiment
+ Nekompromisní kvalita
+ Přehlednost obchodu
+ Věcná komunikace
+ Rychlé dodání

Vynikající zkušenost s nákupem na e-shopu mého oblíbeného výrobce.
Avatar autora | 14.2.2018
+ bezkonkurenční nápoje
- hodně drahé poštovné

Avatar autora 27.5.2019
Děkujeme za hodnocení nápojů. Máme radost, že vám chutná. K dopravě. Ta je bohužel dána tím, co posíláme. Sklo s alkoholem. A to je u všech přepravců zakázané zboží z důvodů křehkosti. Musíme žádat o výjimku a platíme zcela jiné poštovné, než například eshopy s knížkami. Každý balík musí být pojištěný, musí mít placenou službu křehké a ověření plnoletosti adresáta. A ještě jsme rádi, že nám to chtějí přepravovat. Martin Žufánek
Avatar autora | 13.2.2018
Rychlost dodávky a kvalita produktů
Avatar autora | 12.2.2018
+ velky vyber kvalitnich destilatu a jinych alkoholickych i nealkoholickych napoju
- tvrdnuti jater

Avatar autora | 4.2.2018
+ Jedinečné nápoje!

Avatar autora | 31.1.2018
+ Nejlepsi gin po dlouhe dobe. OMG rulez

B Avatar autora | 31.1.2018
+ Milé, výstižné a vtipné popisy jednotlivých položek. Jsem na něm závislej :-)

V Avatar autora | 30.1.2018
+ Výborně

I Avatar autora | 26.1.2018
+ Ochota, vstřícnost, super výrobky

R Avatar autora | 23.1.2018
+ Perfektní komunikace
+ Rychlé zaslání
+ Velmi dobře zabaleno
+ Perfektní produkt
+ Mají mne rádi
- Alkohol je těkavá látka, takže strašně rychle vysychá :-)

Samá plus, žádné minus :-)